Turul virtual al Universității Emanuel din Oradea

Consimțământ

Declar pe propria răspundere, că am îndeplinit vârsta de 16 ani și că datele sus menționate sunt corecte și sunt ale mele. Totodată sunt de acord ca datele mele personale (numele, prenumele, număr telefon, adresa, adresa de email) să fie păstrate și folosite exclusiv de către Universitatea Emanuel din Oradea, conform Regulamentului European nr. 679/2016 pentru protecția datelor personale. Aceste date nu sunt folosite în alt scop decât pentru care au fost cerute. De asemenea sunt de acord să fiu contactat prin email, telefon, celelalte mijloacele de comunicare și să primesc materiale promoționale ale Universității Emanuel din Oradea. Sunt de acord ca la evenimentele la care particip on-line sau fizic să se facă înregistrări și poze care să fie folosite de Universitatea Emanuel pentru promovare.

Participanții care și-au dat consimțământul, au dreptul la informare, modificare, ștergere, restricționarea folosirii datelor și de retragere a consimțământului.

Pentru exercitarea acestor drepturi îl puteți să ne contactați prin email [email protected], sau personal la adresa Universității Emanuel din Oradea, Str. Nufărului nr. 87 Oradea.